Feesten

Ben je binnenkort jarig? Personeelsfeest? Of behaal je dit jaar je diploma? Oftewel is het tijd voor een feestje?

Een feestje geven is altijd leuk. Maar waar laat je al die mensen? Juist! In de Raadzaal of  De Bode van De Burgemeester.


De Raadzaal is een ruimte waar jouw feest gehouden kan worden. De zaal is geschikt voor 150 mensen en beschikt over; een eigen bar, geluidinstallatie, beamer, toiletten en feest verlichting. Eigen decoratie mag opgehangen worden. De burgemeester beschikt over een ruim assortiment hapjes en drankjes. Ook buffetten zijn mogelijk. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

De Raadzaal is ook geschikt voor vergaderingen of andere doeleinden.


De Bode is een ruimte die geschikt voor maximaal 35 personen, en beschikt over; een eigen bar, geluidinstallatie, Tv-Scherm, toiletten en feest verlichting. Eigen decoratie mag opgehangen worden. Kortom leuk zaaltje op mooie locatie midden in Delden.


Een feest compleet  al vanaf € 20.50 per persoon…

Neem met ons contact op en vraag informatie bij ons op over de mogelijkheden. Ook als u benieuwd bent naar onze arrangementen.

Pubquizavond tijdens bedrijfsfeest, verjaardag, etc etc.

Een pubquiz is een ontzettend relaxte manier om de avond door te brengen. Ontspanning, maar wel de hersenen laten kraken. Inspanning, maar wel met een lekker glaasje en een hapje. Onze quizmasters voelen u en uw quizcollega´s eens goed aan de tand. Een heerlijke avond en een prachtige manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. 
Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen. Prijzen zijn op aanvraag.

De daghap van donderdag

Wienerschnitzel€ 10,00

Aankomende Evenement

2de Editie Swingmeester29-02-2020 21:30