Agenda

Optreden Café De Burgemeester in Delden

Vrijdagavond 7 december a.s. verzorgen wij een spetterende rockavond in Café De Burgemeester.
Entree is vrij!

Pubquiz

Elke 2de Woensdag van de maand organiseren wij een quiz waar iedereen aan kan deelnemen. Kom gezellig met je familie, vrienden en/of buurt en doe mee!

Deze quiz wordt medemogelijk gemaakt door Let’s Quiz. Deze quiz bestaat uit 80 vragen waarop groepjes mensen (2 tot 5 personen) proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ieder goed antwoord is 1 punt waard en het team met de meeste punten wint. Zo eenvoudig werkt een pubquiz. De Quiz bestaat doorgaans uit 4 vragenrondes, 2 muziekrondes en 2 fotorondes.

Let’s Christmas! Vrijdagmiddag kerstborrel

Het is vrijdag 21 december, de vrijdag voor kerst losbarst en dus een prachtig moment dit te vieren.

Vanaf 21:00uur in onze raadzaal: De Coverband: DROOF voor een onvergetelijke feest! Droof een enthousiaste en energieke pop/rock-coverband uit Twente. Gratis entree

Kerstmiddag

Kerstmiddag
Met kerstmiddag zal niet alleen ons voorcafé geopend zijn, maar ook het zijterras zal in de kerstsferen worden gebracht. Tijdens deze middag zal de muziek verzorgd worden door DJ Niek!

Dag van de Popquiz 2018 | Delden

Donderdag 27 december organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool* voor de zesde keer de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land meespelen met dezelfde avondvullende popquiz, zo ook in De Burgemeester!

Deze quiz voor jong en oud is een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, geef je team op en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

BELANGRIJK OM TE VERMELDEN
Aanvangstijd: 20.00 uur zaal open / 20.30 uur start quiz
Prijs: 10 euro/team
Minimaal aantal deelnemers per team: 4

Darttoernooi

Binnenkort meer informatie..

Muziek Bingo

Muziekbingo!

Bingo, maar dan anders. In plaats van 75 verschillende getallen hoor je 75 verschillende liedjes voorbij komen! Meezingen gegarandeerd en hilariteit dus ook!

De spelregels zijn supersimpel; ben je de eerste met: een x-je, een +-je een |-je of een O-tje? Dan krijg je een klein prijsje*! Ben je de eerste met de volle kaart? Dan krijg jij de hoofdprijs*!

Valse bingo? Dan moet je natuurlijk een liedje zingen. En weet je niet welke? Dan kiezen je medespelers er wel eentje van de 75 uit!! Kleine moeite!

Binnenkort meer informatie

De daghap van maandag

Broodje Beef Hotdog met zuurkool en gebakken spekjes.€ 10,00

Aankomende Evenement

Optreden Café De Burgemeester in Delden07-12-2018 22:30