Agenda

Elke 2de woensdag van de maand: Pubquiz

Elke 2de Woensdag van de maand organiseren wij een quiz waar iedereen aan kan deelnemen. Kom gezellig met je familie, vrienden en/of buurt en doe mee!

Deze quiz wordt medemogelijk gemaakt door Let’s Quiz. Deze quiz bestaat uit 80 vragen waarop groepjes mensen (2 tot 5 personen) proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ieder goed antwoord is 1 punt waard en het team met de meeste punten wint. Zo eenvoudig werkt een pubquiz. De Quiz bestaat doorgaans uit 4 vragenrondes, 2 muziekrondes en 2 fotorondes.

The Piano House - 14 December vanaf 21:00uur

The pianohouse heeft een geweldige show voor jullie in petto.

Feest met ons mee en laat je uitdagen om mee te zingen!

Gratis entree

De SWINGmeester

Nieuw Swingmeester Delden.

Disco Black Light draaien de hits vanaf de 70e jaren tot de hedendaagse muziek op deze avond. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde muziek, zoals rock, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek. In onze vernieuwde raadzaal is er volop dansruimte, hier kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit. Lekker swingen op de muziek van toen en nu. Gratis entree.

Kerstmiddag 2019 - Delden

Kerstmiddag! X-MAS Party

Voor je het weet, staat alles weer klaar voor kerst. Maar kerst begint pas als je Kerstmiddag bij de Burgemeester bent geweest! Kom 24 december de gezelligheid opzoeken! Wij zijn open vanaf 15:00 tot 20:00uur.

Gewoon gezellig met een drankje en fijne (kerst)muziek waarbij je nog gezellig kunt kletsen.

Dag van de Popquiz 2019 | Delden

Vrijdag 27 december organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool* voor de zesde keer de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land meespelen met dezelfde avondvullende popquiz, zo ook in De Burgemeester!

Deze quiz voor jong en oud is een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, geef je team op en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

BELANGRIJK OM TE VERMELDEN
Aanvangstijd: 20.00 uur zaal open / 20.30 uur start quiz
De Quiz is Gratis
Minimaal aantal deelnemers per team: 4

Muziek Bingo - 28 December

Muziekbingo!

Bingo, maar dan anders. In plaats van 75 verschillende getallen hoor je 75 verschillende liedjes voorbij komen! Meezingen gegarandeerd en hilariteit dus ook!

De spelregels zijn supersimpel; ben je de eerste met: een x-je, een +-je of een O-tje? Dan krijg je een klein prijsje*! Ben je de eerste met de volle kaart? Dan krijg jij de hoofdprijs*!

Valse bingo? Dan moet je natuurlijk een liedje zingen. En weet je niet welke? Dan kiezen je medespelers er wel eentje van de 75 uit!! Kleine moeite!

Kaarten kosten 5 euro..

Meedoen? geef je vandaag nog op!

Oliebollenquiz 2019 - Delden

Het jaar 2019 was een ongelofelijk jaar!
Wat weten jullie nog van 2019? Test je kennis met deze Oliebollenquiz!
Je kan het spelen met oneindig veel personen en het is geschikt voor jong en oud!

Geef je snel op, beperkt aantal teams beschikbaar!

De daghap van woensdag

Kogelbiefstuk€ 10,00

Aankomende Evenement

Elke 2de woensdag van de maand: Pubquiz11-12-2019 20:00