Agenda

Let’s Christmas! Vrijdagmiddag kerstborrel

Het is vrijdag 21 december, de vrijdag voor kerst losbarst en dus een prachtig moment dit te vieren.

Vanaf 21:00uur in onze raadzaal: De Coverband: DROOF voor een onvergetelijke feest! Droof een enthousiaste en energieke pop/rock-coverband uit Twente. Gratis entree

Kerstmiddag

Kerstmiddag
Met kerstmiddag zal niet alleen ons voorcafé geopend zijn, maar ook het zijterras zal in de kerstsferen worden gebracht. Tijdens deze middag zal de muziek verzorgd worden door DJ Niek!

Dag van de Popquiz 2018 | Delden

Donderdag 27 december organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool* voor de zesde keer de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land meespelen met dezelfde avondvullende popquiz, zo ook in De Burgemeester!

Deze quiz voor jong en oud is een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, geef je team op en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

BELANGRIJK OM TE VERMELDEN
Aanvangstijd: 20.00 uur zaal open / 20.30 uur start quiz
Prijs: 10 euro/team
Minimaal aantal deelnemers per team: 4

Darttoernooi

Binnenkort meer informatie..

Muziek Bingo

Muziekbingo!

Bingo, maar dan anders. In plaats van 75 verschillende getallen hoor je 75 verschillende liedjes voorbij komen! Meezingen gegarandeerd en hilariteit dus ook!

De spelregels zijn supersimpel; ben je de eerste met: een x-je, een +-je een |-je of een O-tje? Dan krijg je een klein prijsje*! Ben je de eerste met de volle kaart? Dan krijg jij de hoofdprijs*!

Valse bingo? Dan moet je natuurlijk een liedje zingen. En weet je niet welke? Dan kiezen je medespelers er wel eentje van de 75 uit!! Kleine moeite!

Binnenkort meer informatie

Oliebollenquiz

Het jaar 2018 was een ongelofelijk jaar!
Wat weten jullie nog van 2018? Test je kennis met deze Oliebollenquiz!
Je kan het spelen met oneindig veel personen en het is geschikt voor jong en oud!

Geef je snel op, beperkt aantal teams beschikbaar!

De daghap van donderdag

Spareribs in smoky mountain marinade€ 10,00

Aankomende Evenement

Christmas Soul15-12-2018 21:00